За нас

Ние сме тука да го избереме за вас најдоброто на пазарот!

Ние сме тука да го избереме најдоброто на пазарот за вас.

Optispin го развивме во 2017 година како платформа која ви го олеснува нарачувањето и примањето понуди од интернет, ТВ и мобилни провајдери. Откривме дека многу луѓе остануваат со пакет што не им е потребен, а исто така плаќаат повеќе отколку што можат. Постојат неколку причини за тоа: многу луѓе сметаат дека е исцрпувачки да се просее низ навистина сложените понуди на провајдерите на услуги, други можеби не знаат како да ги најдат вистинските информации, а трети едноставно немаат време.

Бидејќи сме во телекомуникациската индустрија од 2009 година, знаеме колку интернетот, телевизијата и мобилните услуги се промениле и еволуирале во тоа време (и во последните три децении). За жал, процесот на набавка и наддавање е сè уште ист како во 1991 година. Затоа ги засукавме ракавите и ја зафативме сцената како бурата Ајден. Го свртевме интернетот и го создадовме Optispin, давајќи им на повеќе луѓе најлесниот пристап до најдобрите зделки, приспособени за вас и вашето семејство, од година во година.

Нашата визија

На корисниците треба да им се обезбеди брза, едноставна, транспарентна, доверлива и професионална услуга која ги обединува сите даватели на услуги на Интернет, телевизија и мобилни телефони на едно место.

Контакт

Optispin, телекомуникации, услуги и совети d.o.o.
Локавшка цеста 7
5270 Ајдовшчина
Словенија

Идент. бр. за данок на промет: SI34653988
Регистарски број на компанија: 6920098000

Вашата доверба ја сфаќаме сериозно!

Имав многу пријатно искуство - без многу сурфање на интернет и исцрпни споредби, најдов многу добар пакет.

— Бранко Лазов - Куманово

Бев задоволен од брзиот одговор и договорот со консултантот. Само се надевам дека сè ќе остане така и ќе функционира добро.

— Александар Иванов - Скопје

Во рок од пет дена ги имав сите понуди! Брз одговор, многу сум задоволен од услугата.

— Виолета Крстева - Битола

Пониските примања ги принудуваат луѓето да ги оптимизираат трошоците и семејниот буџет, а ние баравме нешто што ни одговара. Професионални, пријателски, брзи, ефикасени. Ја препорачувам оваа услуга!

— Марија Илова - Скопје

Многу корисно затоа што потребна ви е само една минута и на тој начин се трудиш да го оптимизираш твојот провајдер. ???? Консултантот ни се јави сам и брзо се одлучивме за опција.

— Ристо Камчев - Штип
1000+
посетители дневно
заштеда до 12000
денари
96%
задоволни корисници
30000
реализирани договори

Партнери