Најчесто поставувани прашања

Дали добивам поевтина услуга доколку нарачам преку вас?

Да. Нашата цел е да ја најдеме најдобрата понуда за вас.

Бидејќи имаме добри односи со сите провајдери, можеме да ви понудиме и некои дополнителни поволности.

Бесплатна опција за поврзување, дополнителни бенефити при нарачување на дополнителни услуги, бесплатна преносливост на броеви, намалени трошоци за претплата и слично.

Зошто вашите услуги се бесплатни?
Дали навистина правите сè, а јас не морам да одам никаде?
Што ако не сум задоволен од понудата?
Колку време ви треба за да ја подготвите понудата?
Како можам да ви верувам дека ќе ми дадете независен совет?
Зошто не ги добивам најголемите придобивки како лојален претплатник?
Зошто се потребни толку многу информации при аплицирање?
Сега кога одговоривме на сите ваши прашања, можеме да почнеме да работиме на вашата добитна комбинација. Искам успешна комбинация!

Вашата доверба ја сфаќаме сериозно!

Имав многу пријатно искуство - без многу сурфање на интернет и исцрпни споредби, најдов многу добар пакет.

— Бранко Лазов - Куманово

Бев задоволен од брзиот одговор и договорот со консултантот. Само се надевам дека сè ќе остане така и ќе функционира добро.

— Александар Иванов - Скопје

Во рок од пет дена ги имав сите понуди! Брз одговор, многу сум задоволен од услугата.

— Виолета Крстева - Битола

Пониските примања ги принудуваат луѓето да ги оптимизираат трошоците и семејниот буџет, а ние баравме нешто што ни одговара. Професионални, пријателски, брзи, ефикасени. Ја препорачувам оваа услуга!

— Марија Илова - Скопје

Многу корисно затоа што потребна ви е само една минута и на тој начин се трудиш да го оптимизираш твојот провајдер. ???? Консултантот ни се јави сам и брзо се одлучивме за опција.

— Ристо Камчев - Штип
1000+
посетители дневно
заштеда до 12000
денари
96%
задоволни корисници
30000
реализирани договори

Партнери