ИНТЕРНЕТ - ТЕЛЕВИЗИЈА - ТЕЛЕФОН

ИНТЕРНЕТ - ТЕЛЕВИЗИЈА - ТЕЛЕФОН

На постоечките и новите клиенти им ја нудиме најдобрата понуда за нивните пари.
За 1 минута!

Загарантирано најуспешна комбинација!

Ви благодариме за довербата!

Многу задоволни корисници веќе имаат корист од Optispin.

Вашата доверба ја сфаќаме сериозно!

Ние се трудиме да ја завршиме работата на пријателски и брз начин.

Имав многу пријатно искуство - без многу сурфање на интернет и исцрпни споредби, најдов многу добар пакет.

— Бранко Лазов - Куманово

Бев задоволен од брзиот одговор и договорот со консултантот. Само се надевам дека сè ќе остане така и ќе функционира добро.

— Александар Иванов - Скопје

Во рок од пет дена ги имав сите понуди! Брз одговор, многу сум задоволен од услугата.

— Виолета Крстева - Битола

Пониските примања ги принудуваат луѓето да ги оптимизираат трошоците и семејниот буџет, а ние баравме нешто што ни одговара. Професионални, пријателски, брзи, ефикасени. Ја препорачувам оваа услуга!

— Марија Илова - Скопје

Многу корисно затоа што потребна ви е само една минута и на тој начин се трудиш да го оптимизираш твојот провајдер. ???? Консултантот ни се јави сам и брзо се одлучивме за опција.

— Ристо Камчев - Штип

Добри причини

Optispin е како личен стилист за сите ваши веб и мобилни решенија.

Вашата доверба ја сфаќаме многу сериозно!

Во рок од 24 часа ќе ја добиете најдобрата понуда.

Бесплатно!

Цена во рок од 24 часа
Персонализирана понуда
Заштедете до 12000 денари годишно
Сите оператори на едно место
Сигурни сме дека ќе бидете задоволни од оваа комбинација! ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ПАКЕТ!

Уверливи бројки

Веќе имавме 351.792 посетители како тебе.

1000+
посетители дневно
заштеда до 12000
денари
96%
корисници се задоволни
30000
реализирани договори

Донесуваме здив на свеж воздух во вашата одлука

Оптиспин го развивме во 2017 година како платформа која овозможува нарачување и примање понуди од провајдерите за интернет, ТВ и мобилни телефони. Тргнавме од фактот дека многу луѓе ќе продолжат да користат пакет кој не им треба и ќе платат повеќе отколку што можат - едноставно затоа што немаат соодветни информации, не знаат како да ги најдат или немаат време. Затоа ги засукавме ракавите и, како бура ја размрдавме сцената.

Повеќе за нас

Партнери