Нашето решение

Секојдневно ги следиме понудите на сите провајдери

Македонските провајдери на интернет, ТВ и мобилни услуги нудат широк спектар на пакети и решенија кои често се менуваат. Прелистувањето и споредувањето на понудите може да одземе многу време, а одлуката е често тешка и не секогаш вистинската. Optispin го следи пазарот за вас секој ден и ги избира најдобрите понуди прилагодени на вашите потреби.

Ви треба само една минута за да го поднесете вашето барање, а Optispin ќе го направи остатокот во рок од 24 часа - бесплатно. По исклучок, периодот на давање понуда се продолжува на 5 дена доколку сепак треба да ги провериме техничките можности на вашата адреса. Понудите ќе ги добиете на вашата e-mail адреса, ќе ја одберете онаа што ви одговара и ќе добиете договор за нарачката на услугата од нас.

Ова не само што ви заштедува драгоцено време при пребарување и споредување понуди, туку и пари - до 12000 денари годишно.

нашите предности

Заштедувате 200 евра годишно.

Optispin е како личен стилист за сите ваши телекомуникациски потреби - решеније за интернет, ТВ и мобилни телефони. Кажете ни што ви треба во прашалникот и ние ќе се погрижиме да добивате понуди прилагодени на вашите потреби во рок од 24 часа.

Потребна е само една минута, а потоа треба да ја донесете (најчесто едноставната) одлука. Без прелистување, без просејување низ ситните букви, без споредување понуди, без пазарење.

Ви кажуваме: успешна комбинација!

Брзо решение, понуда во рок од 24 часа
Понуда по мерка!
Заштедете до 200 € годишно
Сите провајдери на едно место!
Бесплатна услуга
Пријателски и професионални советници!
Сите понуди за интернет, ТВ и мобилни на едно место
Единствена услуга од ваков вид кај нас!
Убедете се, гарантираме успешна комбинација. Сакам добитна комбинација!

Вашата доверба ја сфаќаме сериозно!

Имав многу пријатно искуство - без многу сурфање на интернет и исцрпни споредби, најдов многу добар пакет.

— Бранко Лазов - Куманово

Бев задоволен од брзиот одговор и договорот со консултантот. Само се надевам дека сè ќе остане така и ќе функционира добро.

— Александар Иванов - Скопје

Во рок од пет дена ги имав сите понуди! Брз одговор, многу сум задоволен од услугата.

— Виолета Крстева - Битола

Пониските примања ги принудуваат луѓето да ги оптимизираат трошоците и семејниот буџет, а ние баравме нешто што ни одговара. Професионални, пријателски, брзи, ефикасени. Ја препорачувам оваа услуга!

— Марија Илова - Скопје

Многу корисно затоа што потребна ви е само една минута и на тој начин се трудиш да го оптимизираш твојот провајдер. ???? Консултантот ни се јави сам и брзо се одлучивме за опција.

— Ристо Камчев - Штип
1000+
посетители дневно
заштеда до 12000
денари
96%
задоволни корисници
30000
реализирани договори

Партнери