Rešitev optispin.net

Dnevno spremljamo ponudbe vseh operaterjev

Enostavno oddaj povpraševanja in vse ostalo prepusti nam. Raziskali bomo katere možnost je zate najboljša in ti jo posredovali na tvoj elektronski naslov. Po prejemu nam samo odgovori ali se s predlaganim strinjaš in priskrbeli ti bomo pogodbo za naročilo storitev. Tako boš najhitreje prišel do najboljše ponudbe za internetne in mobilne storitve.

Osebne finance

Privarčeval boš do 200€ letno

Naš namen ni samo, da ti privarčujemo do 200€ letno, ampak, da te razbremenimo raziskovanja in dogovarjanja. Običajno prejmeš ponudbo v roku 1h. V primeru, da je večje število povpraševanj pa se ta čas zamakne na 24h. Če so potrebna dodatna preverjanja zaradi tehnologije na tvojem naslovu se čas podaljša do 5 delavnih dni.

Izenačimo ponudbo

Če najdete boljšo - najboljšo ponudbo - ti najboljšo ponudbo izenačimo.

Izkušnje

Izkušnje na področju telekomunikaciji imamo 12 let, zato si pridržujemo pravico, da lahko rečemo, da se nekaj malega spoznamo.

Strokovni nasvet

Zagotavljamo ti strokovno svetovanje.

Študija primera

Družina Krapež

Družina Krapež oče, mama in sin so se obrnili na nas s prošnjo, da jim znižamo račun za telekomunikacijske storitve. Nazadnje so preverjali ponudbo pred petimi leti. Na njihovi položnica je bila znesek 88€. Ekipa Optispin je šla v raziskavo in preverila kakšne so možnosti na njihovem naslovu. V eni uri so prejeli ponudbo za boljše storitve za ceno 52€. Takoj so se odločili za podpis pogodbe in bili vključeni v 14 dneh. Krapeževi so v samo nekaj minutah privarčevali 432€ letno.