Najboljša ponudba

Izjave uporabnikov

Tomaž Miheuc
Brezovica pri Ljubljani

Pri nas sem jaz zadolžen, da skrbim za internet, televizijo in telefone. Zato sem se odločil, da naredim raziskavo. Raziskava se je hitro končala, ker sem našel Ekipo Optispin, katere je opravila raziskavo namesto mene. To je krasno!

%
zadovoljstvo
Andreja Vesel
Kočevje

Potem ko mi je prijateljica omenila, da je že prejela najboljšo ponudbo sem tudi sama preizkusila rešitev Optispin in bila zelo presenečena. Takšnega odziva pa še ne!

+
obiskovalcev dnevno
Mirjam Mikuž
Selo

5 let smo plačevali več kot bi bilo potrebno in imeli zastarele storitve. Rešitev Optispin nam je omogočila, da smo prišli do najboljše ponudbe

Matevž Kos
Maribor

4 dni sem raziskoval ponudbe vseh operaterjev in še vedno nisem našel rešitve. Z oddajo povpraševanja na optispin.net sem najboljšo ponudbo prejel v 1h.

Andreja Kožuh
Ptuj

Samo so res strokovnjaki v ekipi Optispin. Nikoli ne bi prišla do takšne ponudbe, kaj da bi še vedela za vse skrite stroške pri operaterju.

do
letni prihranek
Elizabeta Mrcina
Koper

“100” let smo bili pri istem operaterju. V dobri veri, da lepo skrbi za nas in imamo vedno najboljše storitve in plačujemo toliko kot je potrebno. Ko mi je ekipa Optispin razkrila kaj se dogaja v ozadju, sem takoj zaprosila za najboljšo ponudbo in ugotovila, da imamo že več let zastarelo ponudbo in plačujemo več kot je potrebno. Toliko o tem, da se zvestoba pri operaterju obrestuje!

privarčevanega denarja