Vprašanja in odgovori

Zbrali smo najpogostejša vprašanja, katera ste nam postavili

Pogosto postavljena vprašanja

Odkrijte svoje vprašanje ali predstavite svoje.

Da. Naš namen je, da ti poiščemo najcenejšo ponudbo. Ne moremo ti pa zagotoviti, cenejše možnosti kot jo zagotavlja operater. Ker smo z operaterji v dobrih odnosih ti lahko priskrbimo kakšno brezplačno možnost pri priklopu, dodatne ugodnosti ob naročilu več storitev, brezplačen prenos številke,…

Za vsak zakaj je svoj zato. Mi smo potrebovali 12 let, da smo odkrili kaj je razlog. Zato predlagamo, da oddaš povpraševanje in prejmeš najboljšo ponudbo. 

Odgovor je pravilen.

Oddaš povpraševanje in prejmeš najboljšo ponudbo. Če se s predlaganim strinjaš, ti priskrbimo še pogodbo. Tvoja naloga je samo podpis pogodbe, katerega se izvede na daljavo s pomočjo elektronskega podpisa.

Običajno je to v roku 24h. V primeru, da moramo preverite tehnologijo na tvojem naslovu, se prejem ponudbe zamakne na 5 delavnih dni. V 90% primerov uporabniki prejmejo ponudbo v 24h.

Za tebe je naša storitev v celoti brezplačna. Zagotavljamo ti najboljšo ponudbo in priskrbimo pogodbo. 

Mi imamo podpisane pogodbe z vsemi operaterji in ti lahko neodvisno svetujemo.

88% uporabnikov je potrdilo, da so bili s predlagano ponudbo zadovoljni. Več kot 50% uporabnikov nam je namenilo oceno 10. 

Največja ovira pri iskanju najboljše ponudbe so tvoje pogodbene obveznosti pri obstoječem operaterju in tehnologija na tvojem naslovu.

Optipsin d.o.o.
Lokavška cesta 7
5270 Ajdovščina

Tudi to se zgodi. V takšnem primeru se pogovorimo in ti poiščemo drugo možnost.

12 let izkušenj s svetovanjem

Muke, ki so za opravljanje veselja racionalno naletijo na posledice, ki se uporabljajo za rešitve.