Spoznaj s kom sodelujemo

Telekom Slovenije

Telekom Slovenije je celovit ponudnik komunikac​ijskih storitev v Sloveniji. ​Prepoznaven je kot vodilni pri uvajanju in povezovanju novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij, sistemske integracije, storitev v oblaku ter multimedijskih vsebin.

A1 Slovenija

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji. Več kot 500 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 700 tisoč uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti izkusijo delo, zabavo, ustvarjanje in deljenje na bolj povezan način.

T-2

T-2 d.o.o. je sodobna telekomunikacijska družba, ki ponuja vrhunske in zanesljive telekomunikacijske, informacijske in medijske storitve. Je del vašega življenja in vas spremljamo pri vseh aktivnostih, pa naj bo to v službi ali doma. Pri delu vam s svojimi rešitvami pomagamo dosegati poslovne cilje. V trenutkih sprostitve pa poskrbimo, da je vaš prosti čas vreden več.

Telemach

Podjetje Telemach je ponudnik fiksnih storitev in najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji. Uporabnikom zagotavljajo napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivostih HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve z najbolj prodajanimi paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopnega na vseh napravah doma ali na poti. Z najboljšo ponudbo na tržišču, najbolj kakovostno skrbijo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije storitve najvišje kakovosti zagotavljajo številnim zasebnim in poslovnim uporabnikom v Sloveniji.