Успешно го испративте вашето барањето!

Гарантираме дека ќе направиме комбинација за Вас во рок од 24 часа која ќе Ви заштеди до 12.000 денари годишно на Интернет, ТВ и мобилни услуги.

На Вашата е-пошта Ви испративме предности кои можете да ги очекувате.

Ако сте го поднеле Вашето барање во работен ден, може да очекувате понуда во рок од 24 часа, иако најверојатно ќе добиете е-пошта порано. Во исклучителни случаи, обработката може да потрае подолго (до пет дена) ако треба да ги провериме техничките можности за Вашата адреса.

Откако ќе ги добиеме Вашите понуди, ќе Ве повика еден од нашите консултанти кој може да ги разгледа сите детали со Вас.

Споделете ја оваа објава и добијте дополнителни придобивки:

  • Намалена претплата.
  • Бесплатна надградба на Вашата ТВ програма.
  • Бесплатна телевизија преку WiFi.
  • Намалени цени на уредите (ТВ, таблет, телефон,...).
  • Следете ги понудите бесплатно.
  • Побрз интернет бесплатно.
  • Бесплатна такса за поврзување.
*Попустите на цените важат за одредени услуги или пакети.

Вашата доверба ја сфаќаме сериозно!

Имав многу пријатно искуство - без многу сурфање на интернет и исцрпни споредби, најдов многу добар пакет.

— Бранко Лазов - Куманово

Бев задоволен од брзиот одговор и договорот со консултантот. Само се надевам дека сè ќе остане така и ќе функционира добро.

— Александар Иванов - Скопје

Во рок од пет дена ги имав сите понуди! Брз одговор, многу сум задоволен од услугата.

— Виолета Крстева - Битола

Пониските примања ги принудуваат луѓето да ги оптимизираат трошоците и семејниот буџет, а ние баравме нешто што ни одговара. Професионални, пријателски, брзи, ефикасени. Ја препорачувам оваа услуга!

— Марија Илова - Скопје

Многу корисно затоа што потребна ви е само една минута и на тој начин се трудиш да го оптимизираш твојот провајдер. ???? Консултантот ни се јави сам и брзо се одлучивме за опција.

— Ристо Камчев - Штип
1000+
посетители дневно
заштеда до 12000
денари
96%
задоволни корисници
30000
реализирани договори

Партнери